Disclaimer

Energievergelijkwijzer.nl valt onder het beheer van BSdirect. Deze disclaimer is van toepassing op de content en het gebruik van energievergelijkwijzer.nl.


Wij zijn geen energieleverancier of verzekeringsmaatschappij. Op energievergelijkwijzer.nl geven wij consumenten en zakelijke gebruikers de mogelijkheid te vergelijken tussen energieleveranciers en aanbiedingen. Het aanbod op energievergelijkwijzer.nl is enkel een weergave van aanbiedingen van diverse leveranciers. Wij zijn niet verbonden aan een energieleverancier en tonen de meest actuele beschikbare aanbiedingen.


Energievergelijkwijzer.nl stuurt je door naar de aanbieder als je klikt op een aanbieding of leverancier. Wij zijn een onafhankelijke partij en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij publiceren op energievergelijkwijzer.nl. Leveranciers hebben geen enkele invloed op de getoonde informatie en worden ook niet met voorrang behandeld.


Wij streven ernaar om de informatie op energievergelijkwijzer.nl zo accuraat mogelijk te houden. Desondanks, kunnen wij niet altijd garanderen dat de informatie op onze website 100% accuraat is. Prijswijzigingen en continue ontwikkelingen kunnen ervoor zorgen dat informatie verouderd of onjuist is. Ook bij een storing kan informatie niet goed overkomen. Alle acties die worden genomen op basis van deze informatie zijn op eigen risico en verantwoordelijkheid. Energievergelijkwijzer.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die is ontstaan door het direct of indirect gebruiken van onze website.